scher muts elingen

Schermutselingen. Maar inmiddels is het Paard van Troje gearriveerd. En wat rijmt er op veerd? Geert zou een mogelijkheid kunnen zijn en hij heeft reeds de nodige munitie voor het grijpen. Of dit nu een Timmerman betreft, of dit een Martin is dan wel een Dick, zijn kruit is nog steeds droog. Mogelijk spat op termijn nog het nodige vuurwerk de lucht in. Ik acht hem niet in staat om Jan van Speijck na te volgen.

Er wordt al wat geschermd met moties, welke niet direct veel vertrouwen opwekken. Maar dat zal dan ook de bedoeling niet zijn. En we hebben Mona die op haar beurt het heft in handen gaat nemen. Waar Hugo de ene keer Minister van Binnenlandse Zaken was, de andere keer zich weer mocht bemoeien met de gang van zaken omtrent bouwen, heb ik geen idee welke wegen er voor hem voorhanden liggen. Misschien ergens ver weg, te denken valt aan Groningen, een Burgemeesterspost in de buurt van Ter Apel? De kans dat hij daar Marjolein tegen het lijf loopt is hoogst waarschijnlijk. En of zij dan daar ook van zich zal laten horen, een minder relevante vraag.

Dat is dan weer het dagelijkse nieuws. Heel ander nieuws is dat er vanavond een feestelijke afsluiting van het fotocafé op het programma staat. Waarbij mijn vriend Kees niet zal verschijnen. Omstandigheden in zekere zin die van invloed zijn op zijn fysieke gestel. En ook mijn zus zal onder voorbehoud haar opwachting komen maken. Het heeft veel weg dat de leeftijd bij sommigen van ons een steeds grotere rol gaat spelen. Maar ook daar valt, op termijn, wel weer mee te leven. Voorlopig gaat de club op ‘hold’ en na de zomer die het toch wat af laat weten gaan we met nieuw elan het volgende jaar tegemoet.

Dan te bedenken dat wij al ruim 15 jaar met de club onderweg zijn…