Nieuw elan.

Er was sprake van een rode draad. Letterlijk dit keer en de waslijn kwam vol te hangen met foto’s. Knijpers waren er alom aanwezig en de aanwezigen konden zich vergapen aan de diverse resultaten. Er was sprake van een geanimeerd gezelschap, toch waren er velen niet aanwezig. En naast het uitreiken van het Fotomagazine kwamen diverse sprekers naar voren. De bedankjes waren niet van de lucht en het feit dat ik niet voor iedereen goed verstaanbaar was, dat probleem werd opgeheven doordat mijn speech terug te lezen was. Eenieder kon een exemplaar in zijn of haar boek gaan leggen. Een vorm van een boekenlegger als alternatief voor het slapen gaan. Ook dat is reeds verleden tijd, en nog steeds heb ik daar absoluut geen spijt van.

Veranderingen was de titel en van die veranderingen werden wij gisteren op de hoogte gesteld. Een nieuw bestuur en het afscheid dat wij hebben genomen van Sophie en Ton. Die zowaar ook een woordje klaar hadden. Dat wil zeggen Jan, Sophie en Marcel en Ton deed dit natuurlijk weer op zijn eigen wijze. Vergeleek zijn opdrachten met de leerlingen die hij geregeld les gaf. Een kwestie van handel naar bevinden, waardoor zijn inspiratie vanuit zijn tenen zijn mond verliet.

En dan het Nieuwe Bestuur te weten Gerard, Wim en Loek. Ook zij kwamen in het zonnetje terecht en eerlijk gezegd heb ik daar het nodige vertrouwen in. Serieuze plannen door serieuze mannen. Dus vandaag een enkele foto, de Happie Hapjes smaakten geweldig, de gesprekken waren niet van de lucht en rond een uur of negen kwam er een einde aan dit programma.

En maken wij ons op om na de zomer met nieuw elan aan een volgend cluster te gaan beginnen!