Hassan, jas uit.

Het is Hassan die zijn jas uit doet. Waar al eerder sprake was dat hij zijn jas an deed, is het nu een soort van collectors item. En dat dank ik dan weer aan Bruno die mij van de nodige beelden wist te voorzien. Waardoor ik wederom in staat ben om op deze dag, waarbij voor meerdere mensen Valentijn op het programma is komen te staan, waar de nodige bloemenkransen en zoete hartjes een rol in spelen. Nu heb ik niets met deze Valentijn van doen, het is wederom zo’n Buitenlandse gril die door de doorsnee Hollander niet direct wordt omhelsd, maar ook daar heb ik in de regel weinig invloed op. Laat ik me maar bezighouden met alledaagse dingen, de auto naar de garage opdat de APK ervoor kan gaan zorgen dat ik me niet over een boete hoef te gaan buigen. Want weet dan wel dat de Overheid je dan weer weet te vinden.

Dus gewoonweg de jas uit en in een museum naar voren laten komen.