Handelen naar Bevinden.

High key. No. Low key. No. no key (j)a! Dat wil zeggen: nokia! Maar dat heeft niets te maken met het thema dat Sophie met ons wenst te delen. Ik heb iets met een A. Een histogram naast een hologram spreekt mij nu eenmaal minder aan. En treurende planten dan wel bloemen, ook daar heb ik weinig mee. Want de woensdag groep waar wij even bij aansloten heeft een totaal ander kaliber dan de door langdurige sociale bezigheden de donderdag kenmerkt. Maar wanneer een vijftal lieden van deze groep op verre vakanties gaan, dan is het even dealen met de tijd. Een tweetal naar Afrika, een echtpaar naar Kreta en ik heb me bij Martin aangesloten. Als prive chauffeur is hij nergens te beroerd voor. Dus vandaag een simpele poging om op termijn toch maar eens met de M knop aan het werk te gaan. Overbelicht dan wel onder belicht, het uitgangspunt blijft heel simpel.

Handel naar je eigen mogelijkheden