een WONDER!

Het was een wonder, boven wonder. Maar dat het in Limburg gelukt is om een frikandellenvlaai te voorzien van mayo en curry, dat moet wel een appetijtelijke aangelegenheid zijn geweest. En dat mijn vriend Jan niet schroomt om zich daaraan te gaan wagen, dat getuigt van zijn verregaande nieuwsgierigheid. Dat neemt niet weg dat ik geen liefhebber ben van frikandellen, gezien het feit dat orgaanvlees daar een hoofdrol in speelt. Nu ben ik niet vies van kippenlevertjes, vooral niet wanneer deze gepaard gaan met uien en rode pepertjes en ik, nadat ze gekookt zijn, er niet tegenop zie om deze te gaan bakken en te doordrenken van biologische olijfolie om die vervolgens in een glazen pot te pakken. Ooit geleerd van leerlingen afkomstig uit Suriname die mij geregeld met deze hap verrasten. De realiteit dwingt mij echter om hier toch melding van te maken gezien het feit dat een Limburgse vlaai uitsluitend uit Limburg afkomstig mag zijn.

En waar Rowwen Hezze nog geregeld van zich laat horen!