Zo bij zonder!

Dom, dom, dom. Maar voor hetzelfde geld had het trom, trom, trom kunnen zijn. Waar Sjaak Pafond dan weer melding van had kunnen maken. Maar ook die is verdwenen, gelijk ook Sjef in andere hemelen is komen te verkeren. Waar dit op slaat: geloof het of niet maar ik ben bepaald niet van mijn geloof gevallen.

En toch kondig ik ook dit keer een afscheid aan. Van hotmail, waarbij ik hoop dat de hoeveelheid bagger waar ik de laatste tijd mee te maken heb gehad, mij bespaard zal gaan blijven. Ik stap over naar een totaal ander mailadres. In de wetenschap dat ik mij in de overgang mocht laten (bege)leiden door Ger. Die mij wegwijs heeft proberen te maken door de duistere krochten van het internet.

Dankbaar ben ik en ik heb grote waardering voor zijn geduld. Zal waarschijnlijk wel te maken hebben met onze achtergrond. De psychiatrie in alle vormen en hoedanigheden. Maar ook daar heb ik al geregeld melding van gemaakt. Dat zal in de nabije toekomst ook nog geregeld de kop op blijven steken.
Alhoewel… niets menselijks is ook mij niet vreemd!

Hooguit blijft het bij BIJZONDER.

Het vanaf vandaag nieuwe e-mailadres kun je vinden op: Contact.

en ook dat maakt mij dan toch weer bijzonder!