Zelf maar bedenken!

Vraagt u maar! Dan heb ik niet direct een antwoord klaar. Hoewel, ook dat valt te betwijfelen. De man in zwart maakte zijn opwachting, was zowaar urenlang bezig en heeft het een voor het ander ingeruild. Dat wil zeggen: mijn hotmail werd overstroomt met spam, daar was ik dagelijks wel een aantal minuten mee bezig en ten einde raad, heb ik de helpknop ingedrukt. Want dat er wat gaat veranderen: ook daar wil ik wel melding van maken maken.

Geen hotmail meer

Het vanaf vandaag nieuwe e-mailadres kun je vinden op: Contact.

Niet dat ik bang ben dat mijn naam verloren gaat, er zullen waarschijnlijk nog wat fouten te verbeteren zijn, dat neemt niet weg dat ik in een soort van overgang kom te verkeren. Terwijl ik mijn overgaan nog wat voor me uit blijf schuiven. Moet er niet aan danken dat ik straks in een situatie kom te verkeren dat ik niet meer na hoef te denken. Het zwarte gat wacht mij nog lang niet.

Dus voor vandaag maar een niet hoorbaar muziekje naar voren gebracht.

Alleen de toon… die zul je zelf moeten bedenken!