Aan mij voor bij gaan!

Het zou een dilemma kunnen zijn, ware het niet dat het zich niet als een dilemma presenteert. Het kan hooguit te maken hebben met het feit dat ik geen berichten van anderen ontvang, de nodige spam zorgt ervoor dat ik als het ware blijf hangen. Mogelijk dien ik een overstap te gaan maken naar een andere browser, maar ook die stap lijkt mij enigszins gewaagd. In welke poel begeef ik me dan en kan ook deze poel mogelijk gaan bederven.

Nu weet ik wel dat het slechts om die nullen en enen draait, waarbij schimmelkaas niet uit te sluiten valt, de rubriek als zodanig nog steeds sporen achterlaat en het gegeven dat ik enigszins stoicijns doorgaan, ook daar vind ik een zekere bevrediging in. Maar ik baal wel als een onbekende postmaster mij op de vingers tikt. Geen idee wat ik verkeerd doe, raadgevingen zijn in een mij niet bekende taal vreemd en ook KPN laat van zich horen. Het heeft waarschijnlijk te maken met een andersoortig bewust zijn, maar mijn bewustzijn slaat op tilt.

Hoelang dit nog gaat duren, geen idee maar ik laat me niet uit het veld slaan. Want er valt nog genoeg te beleven en van vervelen is ook geen sprake. Maar dat ik wat voorzichtig dien door te ploeteren, ook dat kun je rustig aan mij overlaten. De schipper vragen om over te varen, daar is het nog te vroeg voor.

Ik laat de Styx nog even aan mij voorbij gaan!