We houden de

… hetgeen mij weer met de nodige blijdschap weet te vullen! Sterker nog, ik heb snode plannen om alsnog wat kaarten in elkaar te gaan draaien. Hoewel snode plannen niet altijd de juiste omschrijving zijn. Kwam op het idee om in zekere zin oud & nieuw aan elkaar te gaan koppelen, nam een foto en helaas lukt het niet om deze op mijn Epson af te gaan drukken. Hetgeen dan weer voor een frustratie zorg gaat dragen. Anderszins heb ik een tweetal schrijfsels het licht doen zien, hetgeen dan weer voor een opklaring zorg heeft weten te dragen. En ook nog de wetenschap dat ik zowaar nieuwe schoenen heb aangeschaft. Niet dat ik daar dingend aan toe was, maar Ria strikte mij om naar Nelson te gaan. Die bieden het nodige aan en stunten met 50 % korting, wat dan niet van toepassing is op de mustangs die ik aan mijn voeten wist te rijgen. Schoenen met veters en zowaar een rits. Want ook bukken betekent over het geheel genomen dat het mij minder goed afgaat dan in mijn verleden. Zal wel met mijn mogelijkheden te maken hebben. En zo rommel ik maar wat door in de wetenschap dat er ook nog mensen zijn die de moeite nemen om van mijn schrijfsels kennis te nemen. Dank dus Thom voor je reactie en weet:

‘we houden de moed (der wanhoop!) er in!’