Nu maak ik nog…

Nu maak ik nog absoluut geen slagen. Voel me de man die ik op dit moment ben. Zowaar, komt moeilijk uit mijn strot, een afhankelijke minder fitte man waarbij de leeftijd ook nog eens een rol speelt. Geenszins in staat om actie te ondernemen, zelf een douchebeurt gaat gepaard met sterk verminderde energie.
Maar… er komen straks weer andere tijden, waarbij ik opgewekt de dag aanvaard en zelfs weer in staat zal zijn om die enkele boodschap te gaan doen, de tas in de schuur weer wordt gevuld en ik me te buiten ga aan het nodige snoep en snaaiwerk. Mogelijk zelfs voor die elfde november!

Om nu direct over te gaan tot de orde van mijn dag, ik kwijt me van enige bezigheden en kom zowaar weer tot de ontdekking dat de nachten die ik in een roes door breng met allerlei vreemdsoortige berichten mij wakend slapend houdt. Een vorm van vermaak dat ik niet direct wil gaan aanbevelen maar wat me ook op mijn wankele benen houdt, is het krijgen van tekeningen welke op termijn mogelijk dat andere project tot leven zal gaan wekken. Het heeft wat weg van een soort van heen en weer en wat is dan niet toepasselijker dan het beeld dat Rob mij stuurde!

Geen last van een heen en weer in mijn brein!