hout moet / HOUD MOED.

Het zal wel aan mij liggen, niet alleen dat de zon schijnt, maar ook dat ik op mijn manier pittig bezig ben om afscheid te blijven nemen. Van veel dat ik in de loop der tijd bij elkaar vergaard heb en waar ik momenteel een schifting in moet gaan maken. het heeft veel weg van een hoorn des overvloeds en in zekere zin is ook dat van toepassing. Niet zozeer een allegaartje, soms een verrassing en het besluit dat ik dan dien te nemen gaat me even aan het hart. Ook mijn hart heeft al jaren ondersteuning nodig, mijn ICD gaat een aantal jaren mee en langzaam aan raakt de stroom weer op. Maar ook dat valt te meten, maar of emoties ook te meten zijn, ik ben nog geen meetinstrument wat dat betreft tegengekomen. Dus haal ik van alles overhoop, in een poging om die kratten te gaan vullen en neem ook nog eens de tijd om het een dan wel het ander op schrift te stellen.

Waardoor mijn bijdrage aan de Flessenpost Alkmaar enigszins nuttig maar meer dan aangenaam zal het niet worden. Want het barst in Alkmaar van de talenten. Op velerlei gebied. Niet iedereen is op de hoogte van wat al die kunstenaars dan wel kunstenmakers te bieden hebben en er is geen podium welke dat alles op een rijtje zet. Van dichtkunst tot schilderkunst, van muziek tot mozaiek, van kleien tot toneel gaan spelen, van acrobaten tot clowns, van schrijnwerkers tot meubelmakers en van alles wat zich tussen A en Z voordoet.

En om de geest erin te houden: houd moed!