Geenszins flauwekul!

Wat is dit nu weer voor flauwekul? Begrijp er geen hout van terwijl hout daar wel aan te pas komt. Je moet het even doorzien en wanneer je bedenkt dat dit de Laat betreft, zie je wat voor wonderschoons daar is ontwikkeld. Het heeft wel even geduurd, de fontein laat het afweten en de afscheiding leent zich uitstekend voor jongeren die van diverse broodjes genieten. En onderwijl hun sociale contacten op de hoogte brengen van al wat zich in hun leven voordoet. Want stel je voor dat je achter zou gaan lopen, dan is immers het leed niet te overzien.

We waren met z’n allen in de Grote Kerk, in afwachting van de horde mensen die het af lieten weten. Wisten onszelf uitstekend te vermaken, aten een broodje van Bakker Bart (met dank aan Marjolijn) nuttigden de koffie (met dank aan Martin) en wisten niet veel meer te doen dan onszelve te vermaken. Ook een bezoek aan lijnB gebracht, waar Frederiek zich over kleine mannetjes ontfermde. Jawel, kaboutertjes kwamen uit haar creatieve handen tevoorschijn. Met oprecht wollen baarden, puntmutsjes waar nog een speld in te vinden was. Maar ook deze verdwenen door haar nijverige handen. Want stil zitten is niet aan haar besteed.

Een positief doenerig type welke de laatste tijd steeds mee op het achterpad terecht zijn gekomen. Naast het feit dat de tijd ons slijt, is bezigheid als therapie op menig vlak verdwenen. Maar er is HOOP!

Was het alleen maar om naar lijnB te gaan!