En dan…

‘Je kunt moeilijk alles over een kam gaan scheren!’ ‘Geen haar op mijn hoofd die daarover denkt!’ Dat laatste klopt dan wel weer, want waar die allemaal gebleven zijn? In ieder geval niet allemaal bij de kapper. En ook naar mijn idee ergens onderweg. Een belangrijk deel kwam in de badkamer terecht en verdween waarschijnlijk door het doucheputje zonder daar een verstopping te veroorzaken.

En niet om iedereen in de maling te nemen, draag ik ook binnen een petje, waarbij Ria geregeld de ACtion plundert om een volgend petje te scoren wat dan weer minder kost dan de voorgaande. Het scheelt wat eurocenten, maar dat is toch een besparing in een tijd waarbij het ene artikel de volgende week voor een hogere prijs in de aanbieding wordt gedaan. En om het geheel dan nog eens zo aantrekkelijk te maken: De DEKA had op dinsdag een aantal artikelen in de aanbieding en heeft nu besloten om de aanbiedingen op dinsdag in te laten gaan. Zodat het ietwat onduidelijk wordt wanneer wat precies in de aanbieding is. En we lopen de kans dat we daar allen weer in gaan tuimelen. Zo blijft de een bezig, terwijl de ander probeert op zaken te gaan besparen. Geen idee meer heeft waar de poen blijft en ook Loesje geen uitkomst meer kan bieden. Te weten dat Loesje al 50 jaar bestaat en dat toen wij (Bruno en ik) in Polen waren de tekst niet konden lezen maar wel de ondertekening: LOESJE.


Bij ons hangt Loesje op de plee. Kun je een maand lang genieten van een tekst die alle dagen lang hetzelfde naar voren brengt. Ben niet van plan om deze tekst uit mijn hoofd te gaan leren, want voor je het weet, is ook deze maand weer voorbij. En dan…

komen de feestdagen eraan!