een KASSIE.

We krijgen een nieuw kassie. De muur zorgt ervoor dat het kassie beperkt blijft tot de ingewanden van dit huis. Maar voor je het weet laat datzelfde kassie het afweten. KPN zorgt ervoor dat we ook in de toekomst van allerlei mogelijke ontvangsten op de hoogte blijven. Dat we wat achterlopen daar had ik eerlijk gezegd geen idee van, uiteindelijk deed het geheel het nog prima, maar ook ontwikkelingen op welk gebied dan ook, houd je ook al niet tegen.

Gelijk ook de zonnestralen ervoor zorgen dat de panelen weer kleur gaan bekennen. De dagelijkse beslommeringen vragen immers ook de benodigde aandacht. Of zou het misschien de nodige aandacht dienen te zijn? Of het nu het eten betreft, of dat er een bijeenkomst van het fotocafe op het programma staat, of ik nog wat boekwerkjes kan gaan slijten en op die manier mijn reserves weer weet aan te vullen, ach het blijft stomweg gissen.

En waar kabeltjes voor verbinding kunnen gaan zorgen, verbinden in deze tijd is bepaald niet van alle tijd. Wordt er weer een andere informateur ingehuurd, een man die bekend staat om zijn expertise en weten de fractieleiders mogelijk uiteindelijk van wanten. Hoewel ook dat nog met de nodige zegeningen gepaard zal gaan. Vastentijd is een gegeven en dat de Bijbel daarin een leidraad kan zijn, ook dat is niet vanzelfsprekend. Wat zullen zij gaan doen wanneer het op het landsbestuur aan gaat komen? Dat zij tevreden zijn met het eten ‘wat de pot schaft’, ook dat zullen we niet te weten komen.

Al met al zijn het vele vraagtekens die de weg vergezellen.
Simpelweg wat vage tekens.