BUUR man elders.

HET IS WAARSCHIJNLIJK TOCH WEL waar! Maar dat ik dan een bericht van mijn buurman uit Frankrijk ontvang, dat verhindert mij niet om zijn ‘proclamatie’ naar voren te gaan brengen. Wat Heer Thom voor mij in petto heeft, dient waarschijnlijk om mijn voornemen niet te gaan stemmen, te laten veranderen. Gelukkig heb ik nog enkele nachten om zijn suggestie te gaan overdenken. Dat neemt niet weg dat ik toch melding maak van het geschrift dat hij mij heeft doen toekomen. Integraal wel te verstaan!


6 juni

Ontwaak – sta op -avanti – ga ervoor – doe iets – zak niet in – nu of nooit – yes we can – het spant erom – je doet ertoe – denk na – besta – sta recht – hoogste tijd – apres moi de victorie – doe mee – ouwe lullen moeten weg -open je mond – wees jezelf -spring op -geen doemdenkerij – het is nu jouw beurt – maak ruim baan -nu doorpakken -onderweg naar morgen -herpak je – weg rechts -nu of nooit – houdt koers – rebel rebel – ambitieus – de wind in de zeilen – betrokken – flink links – nu bakboord -vooruit met de geit – een nieuwe koers – wir schaffen das – het verschil maak jij – genoeg = genoeg

STEM!!!