Wat als…

Wat als alles blijft lopen zoals wij hopen? Dan hoef je je nergens meer druk over te maken. Dat wil zeggen wanneer je uitgaat van de volgende regels. Waarbij de uitzonderingen vanzelfsprekend zijn. Neem nu bijvoorbeeld dit gegeven: hoop doet leven!

Maar er zijn ook andere uitspraken die ertoe kunnen doen. Iedereen zou het verstand moeten hebben zich te beperken tot dingen waarin hij of zij competent is. Stelt Lawrence J.Peter. We wisten ven niets en we komen van (n)ergens. Aan het einde van de dag chloort* de toekomst. Het niet kunnen delen van on begrepen heid. Omgekeerde wederkerigheid: ‘wat je geeft, krijg je terug’, wat je investeert, laat/zal zich terugbetalen.’ In ieder mens gaat een wezen schuil. Alle hoop was gevestigd en als laatste van spirituele psychose naar spiritueel faillissement.

Dat was me het maandje wel, niet? Wat kunnen wij met elkaar van elkaar door elkaar leren? Is zorg, per definitie, leren relativeren? Verslavingen: het enige verschil tussen een groef en een graf is de diepte. Of wat te denken van een voormalig teamleider? In 1 sessie opgewaardeerd en afgeserveerd. Crematorium: een mooie gelegenheid om er uit te gaan. Met slechte mensen gaat het altijd goed. Blijf trouw aan je eigen principes. Als je dat doet wat naar je eigen gevoel goed is, hoef je achteraf nooit ergens spijt van te hebben.

Om dan te eindigen met het volgende: een universeel ijkpunt.

Ruimte begint als men een lichaam krijgt
Tijd als men begint te denken en
Oorzakelijkheid als men beperkt wordt met
Oorspronkelijkheid zonder bewijs

Maar in deze tijd, hebben mensen geen tijd om de tijd te nemen!
Welkom dus in maart!

*geen gloort maar chloort, geen schrijffout maar simpelweg verbleken!