Voor uit zicht

Door 25 oktober 2014

Waardoor de zaterdag weer eens in de belangstelling komt te staan. Had ik voor gisteren de Bergense Kunst10daagse op mijn programma staan, heeft het weer mij de gehele dag weerhouden om actie daaromtrent te ondernemen. De druilerigheid droop er gisteren van alle kanten af, de bezigheden die mij binnen hielden hadden ook dit keer geen naam, de ontzetting bij het aanschouwen van de beelden die mij onder ogen kwamen waren voldoende reden om de dag van gisteren zo rap mogelijk te vergeten… Desalniettemin en zijns ondanks stel ik me nu voor een begin te hebben gemaakt met een entree naar Bergen, waar ik in de loop van de dag met de nodige plaatjes weer enige aandacht en met een zekere voldoening op hoop terug te kunnen kijken…

Leg wat vast & ligt wat toe… Beeldtaal!

IMG_5047IMG_5055IMG_5057IMG_5073IMG_5065IMG_5075om te beginnen…

Tags: , ,

Dit bericht was geplaatst op zaterdag, 25 oktober 2014 om 19:27 en opgeslagen in Overigen. Je kunt reacties op deze vermelding volgen via RSS 2.0 feed. Je kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf je eigen site.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.