Improvisatie.

Altijd weer verrassend wat mensen met een muzikaal talent op de kaart weten te zetten. Velerlei vormen van improvisatie geven de uitvoerenden de kans om hun solo bijdrage naar voren te brengen. Alleen is het wat sneu dat vele stoelen niet bezet waren. Maar het heeft ook wel wat wanneer Kees en zijn zoon Bas (op bas gitaar) hun kwaliteiten gaan vertonen. Kees achter de piano, waar hij door het overweldigende geluid van zijn mede muzikanten dat bij zijn solo zijn vingervlugheid van zijn gepingel niet direct duidelijk kon horen.

Want was de inzet dat het vooral vogels waren die het gezelschap naar voren bracht, was en ook een vreemde eend in de bijt. Dat wel zeggen dat een Horse of course een paard zou zijn, ook deze keuze kreeg een welverdiend applaus.

En dat op een zaterdagmiddag, 1 juli wel te verstaan en het feit dat de benzinepompen het minder druk hadden dan de afgelopen dagen, ook dat zal een rol gespeeld hebben. want wie heeft de kans laten lopen om de verhoogde benzineprijzen aan zich voorbij te laten gaan. Niet die zuinige Nederlander, die nog even van die gelegenheid gebruik heeft weten te maken.


Zuinigheid met vlijt, laat huizen in het water vallen!