Gewoon weg.

Weglopen of het stokje aan een ander geven. Het heeft veel weg van een estafette, waarbij dat stokje geregeld op de grond dreigt te vallen. Bij1 wordt geen en bij Denk denken zij het zijne ervan. Een leegloop op voorhand, terwijl achter de coulissen het nodige plaats gaat vinden. Frans die mogelijk het ene ambt voor het andere gaat inruilen, lijsttrekkers die terugtreden en wie niet weg is, wordt niet direct meer gezien.

En onderwijl vinden elders de nodige veranderingen plaats. Wordt rechts wat sterker, komt de Trias Politica onder druk te staan, en voor je het weet staan we aan de vooravond van de nodige veranderingen die gepaard gaan onder de rook die elders door bosbranden deze kant op worden gestuurd. Hoosbuien, donder en bliksem, een zon die matig zijn of haar best doet en de panelen die gisteren op het dak terecht zijn gekomen. Hetgeen weer gepaard is gegaan door de stroom tijdelijk af te sluiten, hetgeen weer een verandering bij de printer heeft veroorzaakt. En ik wederom geen idee heb hoe deze weer aan de praat te krijgen.

Maar voor de rest valt er weinig te vertellen. Gewoon wat gewone dingen als te weten dat Iye zijn opwachting heeft gemaakt en als zodanig zich duidelijk heeft weten te vermaken en Oma de mogelijkheid had om haar kwaliteiten naar voren te brengen. En ik had het weer eens koud, kroop onder het donzen dekbed en bleef koude voeten houden. Een gegeven dat sinds ik bloedverdunners als een standaard ben gaan zien. En dan is het alweer dinsdag, het geld voor de ingreep is overgemaakt en we mogelijk gaan vullen door de besparingen die daardoor ontstaan. Eerst investeren, dan mogelijk op termijn wat terug gaan verdienen. Geen idee wat er nog meer op het lijstje komt te staan, een waterpomp misschien?

Maar nu nog even niet!