de GLOBE trotten

Als onvermoeibare globetrotters blijven zij de wereld verkennen. Een vader met zijn onvolprezen zoon. Beiden zijn belust op uitdagingen en gaan geen barricade uit de weg. Verblijven dan ook niet in Den Haag, maar hebben op dit moment IJslandse aarde onder hun voeten. Zijn niet te beroerd om een grot in te duiken, hoewel van duiken geen sprake kan zijn.

Met beiden een hoofdlamp en mogelijk ook nog wat klimankers trotseren zij de eeuwenlange grotten. Ook dat zal de nodige voeten in de aarde hebben. Want wat is beter voor een relatie dan samen op pad te gaan? Het zorgt niet allen voor een bepaalde intimiteit, het delen van ervaringen zal bij beiden een rol blijven spelen. De vader ken ik van heel nabij, de zoon heb ik een aantal keren mogen ontmoeten. Dat hij de wereld kent zorgt ervoor dat jij op andere locaties dan dat eerder genoemde Den Haag zijn werkzaamheden kan blijven verrichten.

Het is niet voor niets dat Cees Nooteboom ooit een boek schreef onder de titel:’De wereld een reiziger.’ En daar doen beiden alles aan. Herinneringen die blijven beklijven, sporen die zij achterlaten verdwijnen in de loop der tijd en dat wat zij aan herinneringen delen, daar zullen toehoorders op termijn van gaan smullen.

Ik kan je verzekeren dat ik daar nu reeds naar uit KIJK!