Anders…
Waarschijnlijk kent een zak aardappelen meer beweging dan dat ik gisteren heb vertoond. Waar aardappelen spruiten, kan ik niet zeggen dat er bij sprake is van een vooruitgang dan wel dat er sprake is van iets wat zou kunnen gaan ontspruiten. Zelfs geen vorm van inspiratie. En om nou te zeggen dat ik er fysiek ook nog een potje van weet te maken, dat is een feit. ’t Was waarschijnlijk een bacterie, gecoupeerd door antibiotica en dan duurt het nog even voor de hele troep uiteindelijk weer zijn beslag zal gaan krijgen. En over beslag gesproken: wat te denken van een pannenkoek? Maar ook daar heb ik eerlijk gezegd geen trek in. Broeder dan? Ook dat staat nog ergens op mijn programma, duurt wel even maar dan nog…
Dus voor vandaag genoeg gezwetst, morgen kan van alles anders zijn!
Zeven regels tekst en een slotzin…
Meer nieuws ontspruit er niet uit die hersenpan van je vandaag.
Daarom een voor jou bekend hulpmiddel en aan de slag er mee… de gevleugelde woorden “sambal bij ?”
Het is een sensationele en veelzijdige pittige saus, die zijn oorsprong vindt in de rijke culinaire tradities van Zuidoost-Azië. Deze pittige smaakmaker is een onmisbaar onderdeel geworden van WIK’s keuken.
Wist je dat er zeven soorten zijn Sambal zijn (google maar eens) ?
Je vindt op Google ook het recept om het zelf te maken en nee…. je hoeft er geen peper voor in je kont te stoppen.
Eet smakelijk en herleef.