Zomaar deel IX

Woensdag, 16-08-2017.
EEN RAAM
Ik verbleef op een dan
niet meer thuis.
Ik had een ander bed
een ander huis.
Een een kamer
deelde ik met Wim.
Wat heeft dit zonder
mijn vrouw voor zin.
Ik zit in een stoel
bij het raam.
En zie de wereld
aan mij voorbij gaan.
Op een dag
geen pap meer voor mij.
Dan is dit allemaal voorbij.
Een bijdrage van Erik Mensink van der Heide, die als van der Heide zijn opleiding begon, trouwde met Mensink en zich vanaf dat moment als eerder aangegeven ging noemen. Het was even wennen, maar het bleef de Eric die ik al voor die tijd had leren kennen. En wanneer ik hem als mens zou willen omschrijven komen de volgende woorden naar boven borrelen: integer, gevoelig met een lichte neiging naar melancholische componenten. Maar misschien zijn mijn herinneringen in de loop der tijd wel wat afgevlakt…


IMG_7234


IMG_7236