Wij in Noord-Holland

Ruim 2800 inzendingen. En uit dit totaal worden er dan weer 250 uitverkoren. Deze uitverkorenen komen dan weer te hangen in de Grote Kerk in Alkmaar. De titel: ‘Wij in Noord-Holland.’ Animo genoeg om juist Noord-Holland zichtbaar te maken. De uiterste inzend datum is gepasseerd. En of Gods zegen een rol speelde in de greep…”!
Goedemiddag,
Bij deze sturen we u een uitnodiging voor de opening van de expositie Wij in Noord-Holland. Een of meerdere foto’s die u heeft ingezonden, zullen deel uitmaken van de tentoonstelling.
Met vriendelijke groet, mede namens de jury,
Elianne van Diepen.
Om dan te vervolgen met:
WIJ IN NOORD-HOLLAND.
250 unieke foto’s over het leven in Noord-Holland.
Noordhollands Dagblad en Grote Kerk Alkmaar nodigen u graag uit voor de opening van de tentoonstelling ‘Wij in Noord-Holland’. Op vrijdag 15 juni wordt om 17.00 de tentoonstelling officieel geopend. De vakjury maakt dan ook bekend welke foto zij het meest bijzonder en intrigerend vindt. Voor de jury een zware taak want er zijn ruim 2.800 foto’s ingezonden. De winnaar ontvangt een Olympus camera, beschikbaar gesteld door Cameraland. De jury bestaat uit Frits de Beer (fotograaf), Joop Boek (fotograaf) en Eric Pennekamp (Cameraland).
Vanaf 16.30 uur wordt u ontvangen met een drankje. Om 17.00 uur wordt de tentoonstelling officieel geopend door Mike Ackermans, hoofdredacteur van het Noordhollands Dagblad i.s.m. Peter Blaauboer, directeur van de Grote Kerk. Uit de ruim 2.800 ingezonden exemplaren heeft de jury zo’n 250 foto’s gekozen. Deze worden t/m 8 september tentoongesteld in de Grote Kerk Alkmaar. Kijk voor meer informatie op www.grotekerk-alkmaar.nl
Bent u bij de opening aanwezig” Stuur dan een mailtje. Dan rekenen we op uw komst.
Kijk, daar word ik, ondanks het weer, toch wel weer vrolijk van. Niet alleen dat dit deze Alkmaarder, maar meer nog deze burger moed geeft! Hetgeen weer ietwat in mineur wordt gebracht door niet te weten welke foto dan is uitverkoren. Misschien die van een openstaande brug” Een binnenvaartschip door het Noord-Hollands Kanaal” Of toch die foto geinspireerd door Gursky”!
Ik kijk met belangstelling naar dat moment uit. En laat wederom na ook deze tekst van een beeld te voorzien. Simpelweg vanwege een oplopende spanning, doch dit keer gezond!