… waardoor de kans toeneemt dat…

Het had zo mooi kunnen zijn… Maar helaas,het zit er niet in. Dat betekent eenvoudigweg dat ik een alternatief moet gaan bedenken. En met dat alternatief komt een gedeelte van mijn plan niet tot zijn recht. Da’s jammer. En wanneer de internetverbinding het ook nog eens laat afweten, zit er niet veel anders op dan om je bij deze situatie neer te leggen… En dat op een mooie zaterdag, waarop nichten en neven zich zullen gaan verzamelen in ‘t Zand waar dit keer Jane en Joop gastvrouw en gastheer zullen gaan spelen. Een jaar geleden hadden wij het genoegen en met het strijken der jaren is er nog geen sprake van een klad dat hierin zou kunnen komen. Dus schrijf ik dit bericht in de veronderstelling dat het mogelijk met terugwerkende kracht alsnog in mijn blog terecht gaat komen. Noem het een vorm van gespannen afwachting en dat geeft enigszins weer in welk een gemoedstoestand ik op dit moment verkeer. Nadat ik gisteravond nog wel wat leuke dingen tot mij heb kunnen nemen. De eerste bijeenkomst van die club waar ik al jaren deel van uitmaak. Het biertje dat mij door Willem werd aangeboden, een echte en originele Alfa en de circuspostzegels die Simon apart voor mij heeft gehouden. Dat zijn de leuke dingen, dat zijn ook de zaken die een positieve invloed hebben op mijn gemoedstoestand. Dus neem ik nu het besluit om de tering naar de nering te zetten. Met dit korte bericht in afwachting van de verbinding die zich mogelijk toch nog vandaag gaat voordoen. En waar NS veelal bussen inzet, laat KPN mij mogelijk ook niet in de steek. In gezonde afwachting voor dit moment: mijn toespraakje voor morgen heb ik reeds in mijn bezit… en zowaar, op de valreep is het toch nog gelukt om dit bericht aan het totaal der berichten toe te kunnen gaan voegen. En als er iemand is die stelt dat… misschien is het een suggestie om over te schakelen naar…


IMG_4765


IMG_4767