VOORAANKONDIGING m.b.v. TomTom


iGer.nl
Sporen naar TomTom…

‘” neemt men wel mijn dromen, maar niet mijn stoornissen/beperkingen/handicaps van mij af.’

Werd ik vanochtend mee wakker. Opgeschreven want voor je het weet gaat Alois hier weer mee vandoor. Ja, inderdaad de voornaam van. Gelijk die andere voorname voornamen. Thomas Pieter Louis Marie. Had bedacht dat het storm zou lopen. En het liep storm. In Duinvermaak. Met uitgehongerde gasten. Voor de pizza’s, pannenkoeken, bakken koffie en de soep. Maar niet voor Tom. Niet voor de Tommen. Rijkelijk aanwezig, maar helaas. Een enkeling. Wat meerlingen. En de vraag hoe te bekomen. Gewoon. Door ze van de ruiten te plukken. En het verschuldigde bedrag te overhandigen. Voor De Arme Kant van Bergen. Ten behoeve van de goededoelenactie die de Alkmaarsche Courant tijdens de Kunst10Daagse houdt. Het comit” De Arme Kant van Bergen bekommert zich om Bergenaren die het minder goed hebben. Onder hen veel Kunstenaars. Voorheen leden van de Contraprestatie, momenteel leden van de WIK. Of misschien wel van de WWIK. De wet Werk en Inkomen Kunstenaars. Waardoor ik toch weer garant sta. Enigszins voor mezelf en anderszins voor de ander.


iGer.nl
Als vooraankondiging. Voor de dingen van de dinsdag. Want ik hoop dat ik toch de nodige inspiratie opdoe om daar weer een verbluffend verhaal bij te gaan bedenken…