… schuren & …

Dinsdag, 20 september 2016.
Oke, oke, je ontkomt er niet aan. Gezond eten, bewegen, ontstressen, ontkennen, ontdekken, ontzien en dan maar weer zien wat dit alles je heeft gebracht. Misschien dien je het een dan wel het ander bij te gaan stellen, fine-tuning kan een rol gaan spelen, maar de junk die in ons allen schuilgaat, laat zich in de regel niet ontkennen. En daar wij regelmatig de draad van het dagelijks leven op willen gaan pikken, Ariadne garant staat voor dit geheel en wij niet verdwalen in een Labyrint van onze gedachten, het volgende: JUNKFOOD.
DOELLOOS DOOR DE STRATEN, / DESOLAAT, VERLATEN / JUNK HET FOOD / VOOR FEBO NEERGESMETEN / ZIET HIJ DE WERELD / VOOR EEN BIG MAC AAN; //
DE SPUIT DIE HEM DE / TOP DOET KLIMMEN / ZIELLOOS IN HET TRAP / PORTAAL. // ZIJN WERELD, VOOR HEM IS / VERGETEN / ZIJN WERELD NA HEM IS / VERGETEN / ZIJN ZIJN ZIJN JUNK / BESTAAN.
En dat in het jaar dat de FEBO 75 jaar bestaat, dat een kroketje uit de muur 75 jaar geleden nog niet gangbaar was en dat de prijzen in de loop der tijd gigantisch zijn gestegen, terwijl het inkomen werd gehalveerd… Het fenomeen van een voor allen en allen voor een met voeten wordt getreden en dat GEWOON in de regel ook niet gangbaar is…
JE HEBT GEEN IDIOTEN / NODIG / OM JEZELF, GEWOON / TE KWALIFICEREN; // JE KUNT DIT / MET GESTOORDEN / AF. Maar… kijk ik wel goed”! MIJN OGEN.
WAT IN MIJN OGEN ZORGEN BAART / BAART IN DE OGEN VAN DE ANDER / VANZELFSPREKENDHEID. / OFSCHOON DE WERELD AAN VERANDERING / ONDERHEVIG IS, HOEF IK DE ANDER / HIER NIET OP TE ATTENDEREN: // DE WERELD BAART VERANDERINGEN.
Voor vandaag de nodige stof om over na te denken, hoewel stof zich in de regel door een zuiger laat verzamelen…


img_4573


img_4575