recensie

Stilstaan bij gisteren gaat soms beter dan stilstaan bij vandaag. Laat staan dat er stil wordt gestaan bij morgen. Stilaan wordt stilstaan mogelijk de waan van de dag, gezien de dagelijkse berichtgeving omtrent het mogelijk stemgedrag van morgen. De invloed die op het stemvee kan worden uitgeoefend. Maar misschien is uitoefening in deze niet het goede woord. Uitvoeren misschien” Want uitvoeren doet weer denken aan uitvoering en uitvoeringen zijn meestal op een podium te volgen. Waarna, indien men genoten heeft, een applaus volgt. En het publiek, in een zekere gemoedstoestand, de zaal verlaat.


iGer.nl


iGer.nl


iGer.nl
Het moment ook waarop de recensent zijn potlood scherpt. De mogelijkheid afweegt omtrent zijn woorden. De wijze waarop de zinnen zich vormen. De manier waarop het stuk nogmaals de revue passeert. Of, in dit geval, nog eens aan zijn geestesoog voorbij trekt…


iGer.nl


iGer.nl
bedacht ik gisteren, terwijl ik een volgend plaatje schoot. Een meerluik dit keer. Waar ik geen andere woorden aan ga wijden, dan de woorden die hier staan. Me dan opmaak voor, toch weer, een onverwachte finale. Het doordachte hoogtepunt. Van de dag van gisteren. Met het oog van vandaag!


iGer.nl


iGer.nl