Rand en raf 4

Donderdag, 06-07-2017.
Maurits: uit zich in UITZICHT. ik zie niks liggen / als ik over straat loop // onder invloed / zag ik alles maar vooral / de kauwgomballen // nu kijk ik vooruit / en loop niet meer gebogen / de toekomst zie ik / zonnig tegemoet // Wanneer hoop de laatste strohalm blijkt te zijn, wanneer Sammy omhoog kijkt en Maurits zijn verleden van zijn schouders af weet te schudden, zal het vallen en opstaan hem blijven achtervolgen. Maar wanneer hij aangeeft zijn toekomst zonnig tegemoet te willen / kunnen zijn kan er sprake zijn van een redding. De boei die hem werd toegeworpen heeft hij gepakt en waarschijnlijk met wat hulp van vrienden dan wel lotgenoten zal een andere toekomst zich gaan voordoen, hoewel ook dat in die veronderstelde toekomst hoogst waarschijnlijk nog wel verborgen ligt.


IMG_7109


IMG_7116