Pas… op de plaats!

Door 25 januari 2016

Ben te lezen. Nu was ik dat al, maar sinds vandaag zijn mijn gedichten opgenomen in de ‘bundel’ van de leden van de Dichterskring Alkmaar. En ik moet eerlijk bekennen dat mij dat goed doet. Althans de wijze waarop Anja mijn konterfeitsels naar voren heeft gebracht, stemnt mij tot vreugd. En van die vreugde wil ik ik getuigen. Zonder daar enige overtuiging aan te gaan koppelen. Want de overtuiging die ik toen had om het neer te pennen, is door mij reeds lang geleden vastgelegd. Wanneer echter de meeste schrijfsels zich in de krochten van een archief bevinden, zal niemand daar kennis van kunnen nemen. Dat ik wat aan de herinneringen hang, ook dat mag wel vermeld worden. En hoewel ik me vandaag niet zo wel voel, een verkoudheid de neus opsteekt en mijn buik het ook enigszins af laat weten, maak ik vandaag een pas op de plaats. Dat ik in bed vertoef en dat mij mogelijk een gezonde nachtrust staat te wachten…

Tags: ,

Dit bericht was geplaatst op maandag, 25 januari 2016 om 18:16 en opgeslagen in Overigen. Je kunt reacties op deze vermelding volgen via RSS 2.0 feed. Je kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf je eigen site.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.