nacht zicht kunst licht


IMG_3957


IMG_3960
Niet alles beweegt met de snelheid van het licht, geregeld zet de rem de vertraging in. Een kwestie van tijd en omstandigheid veelal. En toch gaat via de weg der geleidelijkheid de tocht door, de zoektocht naar de Kunst op (ge(Zicht), waar ik ook vandaag weer eens mijn opwachting kwam maken. Thea ontmoette en Cor en Peter begroette, Lien en ook Lia sprak en ik een deel van mijn verleden dit keer met hen kon delen. Eenvoudig weg door een boekwerkje te overhandigen onder de titel ‘KUNST op (ge) ZICHT in de NACHT van het DELEN aug/sept 2014 waardoor, naar mijn idee, van alles samenvalt. Nu weet ik wel dat wanneer alles samen zou vallen, dit niet alleen een kwestie is van smaak, maar ook de hand van de samensteller hier een belangrijke rol in speelt. Waardoor het resultaat wellicht wat discutabel is. Laat ik het voor vandaag bij deze woorden houden, voor het gezwam uit mijn nek de overhand krijgt. Het zijn slechts woorden en een enkele daad, die ik steeds voor ogen weet te houden…


IMG_3959


IMG_3956