IYE, Iye spreek uit iedje

Door 10 april 2019

Met gepaste trots heet ik Iye welkom op Moeder Aarde. Wanneer ik daar vandaag nog wat meer woorden aan zou gaan weiden, doe ik geen recht aan zijn onschuldigheid. IYE, een Colomindaanse naam. Want Juan heeft ook Indiaans bloed door zijn aderen stromen. En waar het verse ouderpaar niet veel meer doet dan genieten, kan ik me op dit moment bij hun genieten aansluiten. Hetgeen ik ook doe, bij deze. Geboren op maandag de achtste jongst leden, een gewicht van 3100 gram, en zwarte haardos en 10 kleine vingertjes en tenen en een plassertje, met andere woorden ‘alles d’r op en d’r an.’ Wat kan een grootvader zich nog meer wensen? Geluk?!

Tags: , ,

Dit bericht was geplaatst op woensdag, 10 april 2019 om 10:10 en opgeslagen in Overigen. Je kunt reacties op deze vermelding volgen via RSS 2.0 feed. Je kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf je eigen site.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.