In de benen…

Het is niet altijd bling bling wat daar blinkt. En wanneer dit wel het geval is, komt de vraag naar voren in welke mate er sprake is van echt (24 karaats) dan wel verguld. Want ik stel me voor dat Mark wel verguld zal zijn omtrent de poppetjes die hij over de verschillende posten heeft weten te verdelen, over het algemeen is het de vraag in hoeverre benen in staan zijn om die weelde te dragen. Dus wordt het niet alleen een kwestie van afwachten, maar meer de vraag wanneer de eerste barsten zich zullen gaan voordoen. Of dat we dankzij het nieuwe elan worden voorbereid op nog verder gaande politieke beslissingen die het gevoel van de gemiddelde Nederlander zullen gaan aantasten. Het heeft iets weg van een verminderd vertrouwen in politieke gezagsdragers en wederom komen dan die eerder genoemde benen weer naar voren.

Het is op een dag als vandaag wat ervoor zorgt dat ik buiten met behulp van mijn supersonische rollator een ‘ommetje’ heb gemaakt in aanwezigheid van een fysiotherapeut. Om op deze manier op ‘eigen benen’ te kunnen staan en met behulp van het rijdend materieel ook nog eens een voorwaartse beweging in te kunnen zetten, ach de conditie moet ook nog op peil worden gebracht en wanneer ik me realiseer dat ik ook niet meer een van de jongsten ben…

helaas niet de mijne


Genoeg drama voor een dag als vandaag opdat morgen…