Het gaat wel eens niet…


iGer.nl
van een Leien dakjejeje… zoals momenteel zichtbaar wordt! Laat het ene systeem het afweten, schakel ik over op een ander systeem, wat dan weer problemen ondervindt van een niet zichtbaar derde systeem.
En dit alles leidt dan weer tot een volgende frustratie, hetgeen de deur dicht laat slaan, de ongemakken doen toenemen en de verschillende vloeken die ooit de Middeleeuwen doorstonden door hel en verdoemenis doen toenemen. Ach, waar maak ik mij in wezen druk over. Indien dit gebeuren ook dit keer de toets der kritiek doorstaat, kan het haast niet anders dan…


iGer.nl
Brandweer uit de toekomst
‘t Was loos alarm, maar zaterdag kwam ineens een hedendaagse brandweerauto de Kaeskoppenmiddeleeuwen in scheuren. Er zou brand zijn in het ‘Huis met de Kogel’. Niemand die het blussen aandurfde met 16e-eeuwse emmertjes, hoewel er mensen genoeg waren. In totaal kwam er echter zo’n 5000 man minder dan 30.000 die de organisatie had gehoopt. Een toevallig aanwezige kiekjesman kon dit tafereel vastleggen.


iGer.nl
Zeg ken jij een kiekjesman, een kliekjesman, een piekjesman, zeg ken jij een klusjesman, hij komt uit Scheveningen… Oud Hollandse spelletjes, oud Hollandse spelen, De Kaeskoppen Keems en alles wat, dien ten gevolge, nog meer zij. Daarnaast Indian Summer, Bourgondisch Bergen en de Visserijdagen in Egmond aan Zee. En alles draait… in zekere zin toch om dat vermaledijde geld.


iGer.nl
Edoch, het ziet er naar uit dat deze boodschap aan beperkingen onderhevig zal zijn en het moet mij node van het hart dat de zekere voorspoed, zich momenteel even anders voordoet. Helaas vrienden, wat beeldjes, geen beeldspraak dit keer en ook de duim van gisteren dient op een vervolg te wachten. Ondanks dat: toch goede Hoop! Al was het alleen maar om recht te doen aan Pandora!


iGer.nl
C u zoen!