Heerlijk verder ……. (vul zelf maar wat in!)

Neem de tijd! Gelijk in het verleden het gangbaar was om ‘tijd te beiden’. Beidt Uw Tijd, waarmee het gebed in een BUD werd veranderd. Slaat nergens op (hoewel ik daar regelmatig gebruik van maak) en het is eigenlijk om het even of ik dit nu wel dan wel niet doe. Ik verbeuzel mijn tijd en verbaas mij daar nog minder om. Laat ik vandaag eenvoudig houden: ik houd het simpelweg bij deze woorden. Want dat doet recht aan de maandag: het huishouden met name stofzuigen en het feit dat ik een eenvoudige, edoch voedzame maaltijd mag gaan bereiden geven dit keer de hoogtepunten weer. Dat ik daarnaast ook nog dochter Ellen mocht ontvangen en ik haar op de hoogte bracht van de aanschaf van een tweetal boekwerken dat een vrijwel identieke titel kent (Vader & dochter boek van Bert en Hannah Wagendorp, Hendrickje Spoor met als titel vader en dochter (let op het verschil!)) geeft iets weer van die eerder genoemde hoogtepunten. Dat ik plannen heb om morgen met Rafels naar Boekhandel Feijn op de Laat in Alkmaar te gaan reizen… Een tiental exemplaren zal ik daar achterlaten. En met dat gegeven…kan ik heerlijk verder leven!