FOAM / William Klein


IMG_0061 (1)
Gewoon, niet zo moeilijk doen! Simpelweg wat indrukken opgedaan in Foam en Museum Marseille. Na gisteren dacht ik dat een dag niet zo zwaar beladen kon zijn dan de keuze die Karel Schampers in de Hallen in Haarlem had gemaakt. Het kan nog zwaarder. Niet direct met het foto en andere werk van William Klein, maar werk dat tentoon wordt gesteld in Museum Marseille. Aan diezelfde Keizersgracht in Amsterdam. Ik liet mijn lens wat dwalen en deed niet veel meer dan mijn toestel achtervolgen.


IMG_0079


IMG_0057 (1)


IMG_0063 (1)
Dat ik Bas daar trof, mag geen toeval zijn.


IMG_0116
Dat alle docenten van Artiance daar hun opwachting maakten, idem. Maar dat Marseille deze verrassing voor ons in petto had… daar doe ik het vandaag maar mee.


IMG_0073


IMG_0092


IMG_0107
En wat die Zebropdracht betreft: ach, een leuke afsluiter van een bijzonder genoeglijke dag.


IMG_0138 (1)


IMG_0140