Een herhaling van…


IMG_6469
… om over te gaan tot de orde van de dag. Na het eierenuitstapje weer eens een poging wagen om het een dan wel het ander met wat illustraties op te gaan vrolijken. Nu valt in de regel dat opvrolijken wat tegen, gezien de keuzes die ik met plaatjes maak, maar wanneer ik geen poging waag heb ik bijkans letterlijk niets om handen. Hoewel ook dat over het geheel genomen wel meevalt, zei hij en lachte daarbij als een boer die dooreen aanval van kiespijn werd overvallen. Dan helpt er geen kruidnageltje tegen, laat staan dat de jeneverfles dan uitkomst biedt. Want als wij niet naar Korea gaan lopen we groot de kans dat Korea hier naartoe komt. Een invasie van KIA’s staat ons te wachten en voor je het goed en wel beseft is de zeven jaar durende garantie reeds vervallen! Zo snel gaat de tijd somtijds… dus houd ik het voor vandaag voor gezien en laat ik dit keer de plaatjes spreken. Grote kans dat het morgen een herhaling van zetten wordt!


IMG_6470


IMG_6482