Dichte Deuren

Door 29 oktober 2014

IMG_5115

Nu realiseer ik mij terdege, dat het niet altijd even slim is om Botje te citeren, maar geregeld bekruipt mij het gevoel dat er dan weer dit en dan weer dat te verwachten valt. Hetgeen dan ook nog eens daadwerkelijk plaatsvindt. Een soort van zelfvoorspellende profetie. Hetgeen mogelijk iets te doen heeft met een zeker Karma dat niet voor het lot onderdoet. Dus laat ik het vandaag maar wat eenvoudig houden. Ik trof een tweetal deuren in een steeg in Hoorn. Ergens in de buurt dan de Roode Steen, hetgeen niet ver is van de binnenste buitenhaven. En die deuren intrigeerden op de aan of andere manier. Het was alsof deze een verhaal wilden vertellen. Het verhaal dat ik helaas niet kan vertellen, want deze deuren spraken dit keer niet. Sprekende deuren duiden nu eenmaal op een andere dimensie, een dimensie die gekoppeld zou kunnen worden aan mogelijke illusies in afwachting van hallucinoge ervaringen, waarbij een mogelijk ziektebeeld te duiden valt. Zo ver wil ik het echter vandaag niet laten komen. Hooguit kan ik melding maken van het feit dat wat gestrekt ligt stilligt en wat golft mogelijk beweegt. Het is maar net hoe je hier tegenaan kijkt…

Een praatje om niet. De patat van van Ree in Hoorn tot ons genomen, ons verzekerd van een nieuwe bril hetgeen de uitnodiging om hierop plaats te nemen niet eerder zal plaatsvinden dan dat men nota heeft genomen van deze bril, wij de muziek in gaan ruilen voor de mogelijke letteren en dat het waarschijnlijk zo zal zijn dat de warmte die deze bril uitstraalt de koude van de pot verdrijft!

IMG_5116

Tags: ,

Dit bericht was geplaatst op woensdag, 29 oktober 2014 om 19:39 en opgeslagen in Overigen. Je kunt reacties op deze vermelding volgen via RSS 2.0 feed. Je kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf je eigen site.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.