De ontmoeting: 14 dagen later…

Het weer is weer gewoon zwaar klote’! Zo, dat staat, dat hakt erin! Laat dit maar eens gezegd zijn! Is dat nu die veelbelovende zomer” Voorbij, voordat ‘íe begonnen is” En dan opeens… is daar een zonnestraal! Helemaal uit Spanje, Barcelona nota bene! Correos CTA Barcelona.
18-06-13-17. En iemand die Spanje nodig heeft. I need Spain staat op die postzegel van 0,75 eurocent. Daar is dat zonnestraaltje. In dit geval een ZONNESTRAAL!
Casa Battlo.Gaudi.Barcelona Zal wel iets met Gaudi van doen hebben. Denk ik en weet die zonnestraal te vangen. Op die prent die ik schoot in Rome. Waardoor dit keer iets bijzonders ontstaat: 1 + 1 kan zomaar drie worden. Vandaar die bijzondere plaat.
1 okt. Experiment Internetdaten: het voorspel.
‘Dan de vraag hoe je je uiterlijk zou definieren. Ik wik en ik weeg. Om nou van jezelf te zeggen dat je ‘knap’ bent, vind ik stom. ‘Kan ermee door’ is nog erger. Ik laat hem open. Bescheidenheid siert de vrijgezel. En dat vind ik dan knap stom!
Maar wie ben ik dat ik dit commentaar kan geven. Ik tikte haar naam in en stond versteld van het aantal hits dat ik tegenkwam. Terwijl het niet in mijn bedoeling lag om haar op deze manier te gaan ‘stalken.’ Hoewel daar allerminst sprake van kan zijn. Tenslotte ligt die ontmoeting al veertien dagen achter mij. Scheen toen de zon en zat zij te stralen: waarschijnlijk in het vooruitzicht naar Spanje te gaan en de warmte van die dag hier achter te laten. En had ik plannen haar op mijn buik te schrijven, in die zin dat een reactie wel achterwege zou blijven…
Hoe kan ik me zo vergissen! Simpelweg door een en een te laten voor wat deze zijn. Wat letters zonder betekenis. Wat woorden zonder inhoud. De feiten omtrent zijn. En ga zo maar even door, tot.
Nu!
Dag Wik!
Vanuit Barcelona zend ik jou een hartelijke groet! Vlak voor vertrek ontving ik jouw boek en brief. Wat schrijf je mooi. Ik vond het ook een bijzondere ontmoeting, toevalligheden maken het leven mooi! Als ik wat meer rust heb, ga ik je boek lezen. Ben erg benieuwd naar jouw rode-oortjes-vertellingen.
Un abrato, Iris


IMG_3242
Kijk, dat maakt zo’n dag als vandaag weer helemaal GOED! Al was het alleen maar vanwege dat weer…