Brand in vuur en vlam

Het is veelal een kwestie van aftasten, gevold door een periode van afwachten voor men in de gaten heeft welk vlees zich nu weer in de kuip bevindt. Ik bespeur dan bij mezelf wat ongeduld. Niet dat ik de rust zelve ben, maar wanneer de mogelijkheid geboden wordt om mij, in enige mate tevoorschijn te laten komen, zal ik dit niet laten. Profileren was de omschrijving die ik in het verleden met mij meedroeg, plaats bepalen had ik hier zelf voor bedacht. In een bepaalde mate van overtuiging: men zag, op voorhand, dat ik er was. Waardoor de twijfel omtrent mijn zijn, voor een belangrijk deel werd weggenomen. Zo in de kijker dan wel in de belangstelling staan, vulde mijn batterij met meer dan voldoende energie. Helaas had ik niet altijd door dat dit ten koste van anderen ging…


IMG_4654


IMG_4656


IMG_4658
Neen, laat ik het vandaag een beetje kort houden. AZ speelde gelijk, de ME had waarschijnlijk een rustige avond, de Griekse supporters wisten zich te gedragen en De Vest gaf een voorproefje van Brand! Te vuur en te zwaard, in vuur en vlam en een choreografie die zich kenmerkte door een heftruck en een viertal bevallige danseressen en wat houterige brandweerlieden. Dat het morgen waarschijnlijk een spektakel zal zijn…


IMG_4660
laat ik daar verder over zwijgen. De courant zal daar maandag zeker gewag van gaan maken…


IMG_4664


IMG_4670


IMG_4672
Daarnaast: de eerste bijeenkomst van het fotocafe heeft er voor mij voor gezorgd dat de toon voor dit jaar is gezet. Gewaagd qua opdracht en het bier… verhelderend!