Bericht aan hen…

die dit lezen! Vanmiddag staat de ‘batterijvervanging’ op het programma. Titje I wordt ingeruild voor Titje II. Op zich hoef ik me daar niet zo druk om te maken, gezien het feit dat ik in kundige handen kom te verkeren. En met dit vooruitzicht wens ik jullie allen een prima dag toe!
Een meer dan hartelijke groet,
wik


IMG_2910
TITJE II! Daar kom ik verder mee! En gezien de verwonding die de batterijvervanging met zich meebrengt en meebracht, houd ik het vandaag wat beperkt. Batterijvervanging. Gelijk een batterij geschut in stelling kan worden gebracht. Plaatjes die dit illustreren. Geschoten gisteren en vandaag even aan de orde van mijn dag. Was het ooit 04-08-08, is het vandaag
30-05-13. Stomweg getallen. Alleen nu even getallen met enen lading. Een springlading als de omstandigheid zich voordoet. Indien niet, blijf ik toch verzekerd van die dingen. Titje II.
Ik ben er weer heel blij mee! Wik.


IMG_2916


IMG_2919


IMG_2917