11-07-'13, donderdag.

Donderdag, 11 juli 2013.
Van mijn voornemen komt ook dit keer weinig terecht. Nu weet ik wel dat ik halverwege het jaar niet teveel aan voornemens moet hechten, maar dan nog. Wat heb ik eraan als mijn voornemens de mist ingaan”! Ik zonder TomTom mij een weg moet banen in het alom aanwezige struikgewas”! Ik de ene braamstruik niet van de andere weet te onderscheiden. Verdwaal en niet in de gelegenheid ben een kaart te raadplegen” De eerste regendruppels op de bladeren tikken. Ik geen boom ontwaar waaronder te schuilen. Het regenscherm achter in de auto ligt” En ik, voor mijn gemak, ook de regenkleding achterwege heb gelaten” De regen zwelt aan. Nu weet ik niet of ook regen aan kan zwellen, maar wat mij betreft is dit voor vandaag geen enkel probleem. Want ook problemen heb ik achter me gelaten. Zoals het op tijd betalen van de belasting. Het is een herhaling en ik heb het idee te blijven steken, want
‘ik ben nog steeds met vakantie en heb tot nu toe meegenomen mezelf, Ria, een Mits. Outlander, een leeftijdsloze sleurhut, een tandenborstel, mijn pillen, rust, mijn goede humeur, mijn flanellen pyjama, mijn betaalmiddelen, boeken, …’ 


IMG_3236