1 juli 2013, maandag.

Maandag, 1 juli 2013.
Het is een bekend verhaal, waarbij de strekking niet altijd overeenkomt met de inhoud. Nu laat de inhoud zich niet raden, door de plaatjes waarmee dit verhaal gepaard gaat, maar doet het ook nog een beroep op het geheugen dan wel de vraag naar wat dat plaatje eigenlijk voorstelt. Stelt het wel zoveel voor” Een vraag waar ik het antwoord op schuldig blijf, wat een verrassing kan inhouden dan wel met een vloeiende wordt overgeslagen. Een plaat zonder enige betekenis, waarbij inhoud geenszins overeenkomt met de getoonde verpakking en de plek waar dit beeld genomen is, niet direct relevant is. Dat alles in het kader van:
‘ik ga op vakantie en neem mee…’
Allereerst mezelf. Laat dat in beginsel duidelijk zijn. Daarnaast Ria, de auto, de sleurhut en dan de nodige verpakking. En het geheugen dat steunt op…
Ja waar steunt dat geheugen eigenlijk op” Het korte-, middellange- dan wel het lange termijn geheugen” Wat heeft het limbische systeem hiermee van doen” Waar in mijn massa van grijze cellen liggen mijn herinneringen besloten” Vragen! Dus stel ik me voor dat ik vandaag begin met een herhaling. Om d’r in te komen: dwaalgeest.


IMG_1254