09 juli 2013, dinsdag.

Dinsdag, 9 juli 2013.
Dat ooit Wim Kan zong dat Jelle (Zijlstra) dat wel zou zien, is het nu een andere Zijlstra die zich in de media laat voorstaan omtrent mogelijke besluiten die hij als staatssecretaris voornemens is, laat zien dat de politiek voor wat dat betreft nog geen spat veranderd is. Nu had ik ook niet de illusie dat het heden ten dage anders zou zijn dan zich zaken in het verleden hebben voorgedaan, maar een klein beetje hoop hieromtrent had ik wel. Let wel: had ik. Want in het uitdelen van ‘pinnen op de neus’ doet dit kabinet de voetsporen van Jan Peter B. geenszins verbleken. De man van eerst het zuur en dan het zoet, gevolgd door een mogelijk nog grotere verzuring, waar zelfs de zure regen nog een puntje aan kan zuigen. Wat heb ik eigenlijk te klagen”
‘Ik ga op vakantie en neem mee mezelf, Ria, een Mitsubishi Outlander, een leeftijdsloze sleurhut, een tandenborstel, mijn pillen, rust, mijn goede humeur, mijn flanellen pyjama…’


IMG_3200